Ik word graag op de hoogte gehouden en ontvang voortaan de nieuwsbrief

Hartje Nederland, centrum Abcoude, aan de Angstel. Zicht op de brug waar altijd wat te doen is. Een warme, beschutte plek: licht, ruim, vrij. Een inspirerende plek om te zijn.

Je bent van harte welkom in licht + ruimte. Of het nu is om gecoached te worden of om in een andere context een nieuw licht te laten schijnen. Laat je inspireren door de landelijke omgeving, regelmatig wisselende kunstwerken, intieme concertjes of huiskamertoneel. 

Neem je team of relaties mee naar andere sferen tijdens een workshop of training of voor een besloten, verrassende avond. Een plek waar iedereen zichzelf kan zijn en ontwikkelen, waar je kunt vergaderen of brainstormen met je team, in combinatie met een lekkere wandeling langs het Gein of een bijzonder optreden. Met het gevoel dat je thuiskomt.

115 m2, twee ruimtes die flexibel kunnen worden gebruikt door maximaal 49 personen. Voor mij is het een heerlijke plek om ideeŽn op te doen, te coachen, nieuwe mensen te ontmoeten en om te ont-moeten. licht + ruimte is te huur per dagdeel (4 uur).
Sinds zomer 2012 kunnen grotere groepen ook terecht in het tegenover licht + ruimte gelegen Klein Binnenrust. Een rustig gelegen vergader- en dinerplek voor gezelschappen tot 25 personen. Net als licht + ruimte te huur per dagdeel, inclusief avonden.

Wil je een echt verschil maken? Ik informeer je graag verder over de mogelijkheden die licht + ruimte en Klein Binnenrust kunnen.Klik hier voor een impressie van de ruimte. Ik wens je veel licht + ruimte - hoe en waar je die wilt gebruiken, hoor ik graag!

Nicoline Smoor

Voor infomatie over komende activiteiten, klik hier voor de agenda.
Klik hier voor meer inspiratie.